--> У Луцьку сотні людей тісняться біля храму. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сотні людей тісняться біля храму. ФОТО

35
-20
У Луцьку сотні людей тісняться біля храму. ФОТО
У Луцьку, вранці, 22 березня, біля храму Всіх Святих Землі Волинської, попри карантинні обмеження через пандемію коронавірусу, зібралося чимало прихожан.

Фото опублікувала користувачка фейсбуку в спільноті Теревені про Луцьк.

"Карантин по-Луцьки. На роботу не можна, а причащати одною ложкою всіх по черзі можна", – йдеться в дописі.

Нагадаємо, з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади і органів місцевого самоврядування.

Луцька міська рада рекомендувала релігійним організаціям перевести богослужіння в онлайн-режим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Якщо людей не буде, то церква буде закрита», – луцький священник про богослужіння в умовах карантину.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиняни зможуть дивитись онлайн трансляції недільних богослужінь із собору Святої Трійці міста Луцька.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неадекватні якісь їй Богу. Скидають потім все на владу, а в самих в голові клепки нема. #залишаюсявдома
Відповісти
Чому ж тоді незакрили епіцентр наш край а людей немає де яблокові впасти...так само діти підлітки гуляють групами так це нормально....чомуж ви бачите тільки тіх людей які ідуть до церки чому ви небачите те що навкруги
Відповісти
Брехня. У перелічених магазинах людей в рази менше ніж зазвичай. І там зазвичай дотримуються вимог щодо обмежень на період карантину. А у приміщеннях секти масковскага патріархата - середньовіччя з причащаннями всіх дурнів з однієї ложки Кагором, цілуванням ікон і інших ідолів цієї псевдорелігії.
Відповісти
Оту купу людей зібрати і відправити на обсервацію!
Відповісти
Сиди вдома і кашляй
Відповісти
Отих 60 000 що за наші гроші з Єгипту привезли бо вони ще одне місце не догріли в обсервацію! А не по відпускали додому: шлях автобус, маршрутка,тролейбус- це" шлях до абсервації" додому.
Відповісти
Як люди почнуть вмирати як мухи то звинувачувати будуть державу мовляв нічого не робить, а церква нідочого. Невже кількість смертей закордоном не змушує людей замислитися над своїм здоров'ям...
Відповісти
Там розумом і не пахне. Це ж московити
Відповісти
Не московити. Православні, там без різниці які)))
Відповісти
А біля собору жодної людини.
Відповісти
Отож бо!!! видно в кого яка віра! В часи чуми люди збиралися в храмах і так виживали. А Причастя це Вогонь Господень- якщо цього боятися то ніякі вам лікарі не допоможуть.
Відповісти
Про чуму сам придумав? Смішно з тебе
Відповісти
І все буде добре.Це і є самі адекватні люди.
Відповісти
А що та"користувачка фейсбуку" на вулиці робила? В Там Там чергу за туалетним папером бігла займати?)))
Відповісти
Яка кому різниця? Вас змушують там стояти чи з ними з одної ложки їсти? Сидиш в квартирі, то сиди. Ще б так спішили коментувати підлітків, які по закутках курчть і п'ють. Чого ніхто не проявляє свою свідомість і не публікує такі світлини?
Відповісти
Християн не зупиняли навіть римські солдати, леви, можливісь бути розп'ятим за віру. А тут питання мікроба.
Вони просять у Того, Хто може зупинити ту заразу.
Відповісти
Це просто релігійні наркомани прийшли за дозою релігійного опіуму!
Відповісти
«Кресту Твоему поклоняемся, Владыко, и святое Воскресение Твое славим!» Ибо живущие по плоти о плотском помышляют, а живущие по духу - о духовном.
Відповісти
Це Чудово! Хай продовжують, зменшиться популяція московського патріархату.
Відповісти
Як сказала мені по телефону одна знайома літнього віку, на моє питання чи ходить в церкву: вчора була, сьогодні була й завтра піду. Як вмру то вмру, на все Божа воля. Навіть у війну церкви не закривали! Пережили свинячий курячий то і цей грип переживем. Є ще питання?
А потім ці люди після тісного контакту, йдуть куди? правильно до магазинів!!!!!
Через вікно спостерігаю що основна маса людей без масок це люди старшого віку, їм все рівно бо вони вже своє прожили та багато пережили на своєму віку, не мають інтернету не усвідомлюють масштабу проблеми. От як почнеться епідемія й не вистачить їм місця в лікарні, то буде влада й держава винуваті, бо з вони всю жизнь проробили а тепер так їм дякують.
Чому одні з купою дітей мають сидіти задихатися вдома, без свіжого повітря, би переживають за своє здоров'я та виконують вказівки держави. А іншим як то кажуть закон "нє писан", вони хочуть від держави лиш грошових виплат а далі живуть по власних законах... що заважає глибоко вірити та молитися в себе вдома в колі родини? Невже так важко проявити те своє смирення трохи в інших цілях, пожити трохи ще й за законами державними раз ви живете в державі, а не в релігійній общині. Треба трохи ще рахуватися й з іншими людьми. Але ж то Україна тут одні бояться другі моляться а третім начхати... Сумно
Відповісти
Там путінські прихожани, а він не забороняє ходити до своєї церкви. Тільки шкода їхніх сімей, яких вони можуть заразити.
Відповісти
МП обкурює коронавірус три рази вправо три рази вліво)
Відповісти
От навіщо так порушувати карантин?!?! Люди, невже ви настільки не свідомі, що не розумієте, що НЕ МОЖНА ВИХОДИТИ НА ВУЛИЦЮ!!! ВИ Ж РОЗПОВСЮДЖУЄТЕ ХВОРОБУ!!!!
Відповісти
Потім будете просити допомоги у лікарнях. Я би розвернув і назад їх відправив в те саме місце нехай їм там допомагають, правильні такі..... штрафувати і ізолювати
Відповісти
Ну в довгостроковій перспективі держава зекономить на пенсійних виплатах, на фото я не бачу когось молодого, можливо таких там дуже мало
Відповісти
Що ви за люди? Невже так важко трішки посидіти вдома? Мені цікаво а коли ви там усі заразитись лікуватись будите чи ні. Бо судячи з того що ви творити вам байдуже.
Відповісти
Італія не лякає таких. А потім влада винна що вірус поширюється. Не будуть дома сидіти то через 2 тижні буде біда.
Відповісти
Ви тупі сектанти. Я вас штрафую. І мій штраф не десятки тисяч гривень, а щось надто цінніше. Але до ваших безмозкових черепів це дійде занадто пізно.

Ще у мене є запитання: чому цю нечість не поштрафували згідно чинного законодавства?
Відповісти
Люди мои дороги, люби Украинци !!!!! Я шанобливо ставлюся до своего городу. Прошу Вас , видкрийте свои серця для милосердя, доброти и Любови!!!! А саме прошу, оберигайте свое життя ,и життя ридних та близких. Не наражайте на небезпеку своею повединкою. Дотримуйтесь всих Правил повединки при нашей спильний биди , пандемии.
Відповісти
Афтокефальна церква закрита, Собор від ПЦУ закритий, а цим всеодно. А потім по медведчуківських каналах будуть казати, що їх Московський патріархат то єдино правильна церква. А що ви хотіли 112, Ньюзван, Наш, Зік - повне одурманення людей проросійськими каналами.
Відповісти
Просто маловірні ми і не покладаємось на волю Божу! Бо все від Нього...
Відповісти
Менше вати - міцніша Україна! Нехай тисняться!
Відповісти
Хто на Церкву Святу говорить єресь подумайте спочатку добре перед тим як писати, за своїх рідних до сьомого коліна. Хула на Духа Святого не проститься нікому. Бог на поміч, будьте добрими і нікого не обсуждайте.
Відповісти
Небезпеку становлять ті, хто з-за кордону їдуть, і питання до влади для чого їх везти на Україну заражених... А взагалі все в Божих руках, без Його волі нічого не буває; всі хвороби і біди привід задуматись і переосмислити своє грішне життя поки ще є час!
Відповісти
Люди схаменіться!!!
Від СВЯТОГО ПРИЧАСТЯ, люди отримують зцілення душі і тіла...
Якщо б було по іншому, уже б усі вимерли від туберкульозу чи інших хвороб що передаються повітряно крапельним шляхом!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні