--> Церкви Луцька просять перевести богослужіння в режим онлайн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Церкви Луцька просять перевести богослужіння в режим онлайн

0
1
Церкви Луцька просять перевести богослужіння в режим онлайн
Луцька міська рада рекомендує релігійним організаціям перевести богослужіння в онлайн-режим.

Про це стало відомо у понеділок, 16 березня, на пленарному засіданні позачергової сесії Луцькради.

Релігійні громади міста просять за можливості обмежити богослужіння за великої кількості людей, перевести їх в онлайн режим, а у церквах посилити дезінфекцію.

До переліку рекомендацій увійшло також призупинення навчання в недільних школах при релігійних організаціях і проводити роз’яснювальну роботу серед прихожан щодо дотримання гігієни.

Нагадаємо, представники релігійних громад розповіли, що прихожани розуміють ситуацію з поширенням коронавірусу, про що свідчить значно менша кількість їх у храмах. Священнослужителі кажуть, що в церквах теж роблять запобіжні заходи: згорнули килими, встановили антисептики, відмінили дитячі зібрання та недільні школи, роблять прямі трансляції богослужінь в соціальних мережах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні