У Луцьку водій Mercedes мало не влаштував бійку з поліцейськими

0
8
У Луцьку водій Mercedes мало не влаштував бійку з поліцейськими
У Луцьку затримали водія Mercedes, який перетнув подвійну суцільну лінію, а при затримані лаявся та поводився агресивно в адресу поліцейських.

Про це повідомили у фейсбуці патрульної поліції Волинської області.

Екіпаж отримав виклик про адмінправопорушення на проспекті Волі, у Луцьку. Заявник повідомив, що на вулиці працює один із закладів, чим ігнорує відповідне рішення міськради.

Поблизу закладу патрульні помітили, як водій цього легковика зупинився біля подвійної суцільної лінії розмітки та перетнув її при цьому. Керманич не хотів показувати посвідчення водія, почав лаятись на адресу поліцейських, поводився агресивно, погрожуючи та намагаючись вчинити бійку. Чоловіка затримали, застосувавши фізичну силу та кайданки.

Згодом на нього оформили два протоколи (за дрібне хуліганство і злісну непокору законним вимогам правоохоронців) та одну постанову за порушення ПДР. На пасажира також винесли постанову, той поводився менш зухвало.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні