У Луцьку з підозрою на коронавірус госпіталізували ще одну жінку

1
-2
У Луцьку з підозрою на коронавірус госпіталізували ще одну жінку
У Луцьку ще одну жінку госпіталізували з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Про це повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost". Головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський підтвердив цей факт.

Нагадаємо, у Луцьку ізолювали жінку, яка звернулися до лікарів за медичною допомогою. У пацієнтки підозрюють коронавірусну інфекцію COVID-19.

Попередньо відомо, що жінка прилетіла з Венеції. На сьогодні її ізолювали. У пацієнтки відібрали всі потрібні аналізи та надіслали у київську лабораторію задля перевірки на COVID-19.

За словами Руслана Морочковського, станом на 12 березня у лікарні - двоє людей із підозрою на коронавірусну інфекцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все почалось. Чекали з нетерпінням заробітчан та туристів з тої Італії. Потроху злазяться таракани. Сиділи б собі там, якого милого несете заразу для всіх. Якщо свою сім"ю чи своїх рідних не жалко то пожалійте сусідів, інших літніх людей, що мають понижений імунітет до цієї хвороби. Ви ж зараз будете контактувати з цими людьми тут в Україні чи вже може на радощах перецілувались з добрим десятком людей в Україні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні