У Луцьку ізолювали жінку з підозрою на коронавірус

8
7
У Луцьку ізолювали жінку з підозрою на коронавірус
У Луцьку медики ізолювали жінку, яка підозрює в себе коронавірус. Жінка приїхала з Італії. Її аналізи направили у столицю. Чекають результатів.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла медичний директор Волинської обласної інфекційної лікарні Любов Серба.

За її словами, пацієнтка, повернувшись з Італії, звернулася до медиків, бо запідозрила у себе коронавірус.

«Ми її ізолювали, обстежуємо. Хочу сказати, що ми робимо все по алгоритму, зразки відправили на пробу в Київ, чекаємо результатів. Це нормально, що люди насторожені і вони перевіряються», – сказала Любов Серба.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» начальник управління управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк сказав, що до медичних закладів Луцька надходять пацієнти з підозрою на коронавірус. Втім, у жодного з них смертельний вірус не підтвердили.

Передрук заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Бог, щоб це був не коронавірус та вона скоро одужала.
Відповісти
Якого ты хєра сунишся сюда, приперло чудо. Сидіть в тій Італії мийте людям сраки. Закрийте всі аеропорти, нікого не впускати.
Відповісти
Питання часу. Перехворіє більшість. Пережили пташиний, свинячий грип, переживемо і коронавірус. Одиницям непощастить.
Відповісти
Тебе не запитала
Відповісти
Цікаво. Перший підозрюваний і аналізи поїхали на Київ. А як буде 100? Ніхто нічого нікуди не посилатиме. Зараз лікарі всіх з ознакою грипа записують як грві. От і робіть висновки. А вернулася в Україну, бо працювала нелегально і страховки не мала. Зараз таких тут купа буде.
Відповісти
Людей просто відправляють додому, бо в Італії бізнес просів. Туристів немає, грошей немає. Сьогодні знайома розказала, що маму попросили їхати додому, бо в її послугах немає потреби.
Відповісти
Бізнес бізнесом а вірус сюди везти не треба.Можна переседіти і там.Внас не така медицина як в італії китаї...
Відповісти
Китайцы молодцы, они сами справляются со своими домашними проблемами. Их трудолюбие и энтузиазм надо ставить в пример всему миру. А вот Италия, ничего не делала в течение 2-х месяцев, после возникновения вспышки коронавируса и все ожидала, а сейчас пожинает плоды и расписывается смертями своих граждан за свою бездарность и не компетентность противостоять болезни. Где Китай, а где Италия. Стыдно, позор за Италию. Сразу видно, что итальянская власть засиделась, а это значит, что ее необходимо переизбирать. Такое впечатление, что вспышка эпидемии коронавируса произошла не в Китае, а в Италии, уже около 700 смертей. Это что такое? А если еще учитывать, что в Италии временно проживает и работает около 600 000 украинцев, то это ужас. Я не представляю, если хотя сто больных украинцев вернется в Украину с признаками коронавируса, вы можете представить себе ажиотаж, хаос и панику в Украине.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні