Луцькрада зменшить суму компенсації тролейбусникам за пільговий проїзд

0
0
Луцькрада зменшить суму компенсації тролейбусникам за пільговий проїзд
Сума коштів, яка відшкодовується з міського бюджету в якості коменсації пільгового проїзду зменшиться майже вдвічі, позаяк реальна кількість пільговиків, яких перевозило підприємство була значно завищеною.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук аналізуючи позитивні результати впровадження безготівкової оплати проїзду у громадськомк траспорті міста.

За його словами, тепер сума компенсації для пільговиків зменшиться вдвічі.

Ігор Поліщук зауважив, що минулого року на ці видатки було витрачено з міського бюджету 72,5 млн гривень, прогноз цього року – 38 млн грн.

Нагадаємо, раніше директор ЛПЕ Володимир Пуц казав, що боїться, що фінансування підприємства зменшать.

«Наразі 10 тисяч пільговиків ще не отримали електронний квиток. До того ж частина пільгових пасажирів має квиток, але не провалідовує його. Тому наведені дані не зовсім коректні», – зауважив очільник тролейбусного підприємства.

Директор департаменту економічної політики міської ради Борис Смаль підтвердив, що тепер для розрахунку виплат ЛПЕ не використовуватимуть коефіцієнт, однак у міській раді обіцяють не залишати підприємство без грошей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні