Смерть двох студентів на Волині: сестра загиблого хоче домогтись правосуддя

0
-5
Смерть двох студентів на Волині: сестра загиблого хоче домогтись правосуддя
Рідна сестра хлопця, який загинув у ДТП на Волині ще у 2018 році, намагається домогтись правосуддя.

Про це Руслана Павлік розповіла ІА"ВолиньPost".

Її брат Юрій Павлік та друг юнака Андрій Хвесик загинули після зіткнення з мікроавтобусом, водій якого, за словами дівчини, був п’яним. Сестра загиблого запевняє, що правоохоронці досі не провели необхідні експертизи та не покарали винуватця аварії, що забрала життя двох молодих хлопців.

Нагадаємо, аварія трапилася 7 жовтня 2018 року на автодорозі Любешів-Велика Глуша між селами Бахів та Цир.

За словами сестри загиблого Юрія, водій мікроавтобуса був у стані алкогольного сп’яніння та покинув місце ДТП, не викликавши швидку, залишив юнаків помирати просто на дорозі.

Наразі дівчина усіма силами намагається домогтися правосуддя, однак переконує, що процес із незрозумілих причин затягують.

На запит у ГУНП у Волинській області отримали відповідь, що жодних деталей розголошувати не можуть, оскільки це – таємниця слідства, що триває.

Руслана Павлік розповідає, що адвокат Олександр Лавренчук вже подав скаргу на бездіяльність слідчого та прокурора. Дівчина сподівається, що загибель її брата та його товариша таки не спустять на гальмах.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні