Ексдиректорка «Луцьктепла» написала скандальний пост про Пустовіта

12
9
Ексдиректорка «Луцьктепла» написала скандальний пост про Пустовіта
Ексдиректорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна прокоментувала звинувачення у махінаціях на 16,5 мільйона, які висунув їй секретар Луцькради Григорій Пустовіт.

Про це вона написала у фейсбуці.

Нагадаємо, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт розказав про результати перевірки «Західаудит» на ДКП «Луцькрепло».

За словами Григорія Пустовіта, перевірка визначила, що на підприємстві за керівництва Валентини Малютіної були значні порушення. Зокрема, 66 мільйонів 606 тисяч – нецільове використання грошей та 16,5 мільйона гривень фінансових махінацій. Нині, за словами Пустовіта, порушена кримінальна справа.

«Не хочу навіть коментувати подібні звинувачення! Виплата заробітної плати працівникам при відсутності підтримки міської ради не є нецільовим використанням, почитайте Конституцію! Тим більше, ваша кваліфікація не дає можливості щось адекватно оцінити. Я готова відповідати за кожен свій крок на посаді. А чи зможете це зробити ви, я маю великі сумніви», – написала Валентина Малютіна.

Ексдиректорка «Луцьктепла» додала, що Григорія Пустовіта не влаштовувала її позиція щодо можливості відмови від послуг котельні на вулиці Карбишева.

«Вас не влаштовують люди, які можуть сказати вам правду в очі, а не оспівують ваш менеджерський та господарський талант! Вас не влаштовувала моя позиція щодо можливості відмови від послуг котельні на Карбишева, тихенько з бюджету міста платите «Тепелену»... Замість того, щоб міняти мережі через їх критичний стан, кладете бруківки та будуєте фонтани! Такої ганебної влади в місті не було! Маю надію, що це буде тривати недовго!» – йдеться в дописі Валентини Малютіної.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
згідний влада в луцьку нікудишня якщо малютіна виновата то чому не в тюрмі якщо пустовіт балабол то чому на посаді
Відповісти
Тут цікаве інше: Чому він тільки тепер докумекав про ці порушення?
Відповісти
Бо вибори на носі. Скандал з базаром - всього лише кілька сот голосів базарників та їх сімей. Загалом лучани схвалюють перенесення ринку. Плюс активний «шухер» проти «Біопеку» - ну поки що сильно не смердить. Ну і ось - ще нате мільйонні оборутки тепловиків. Гриша ось такі «позитиви» для себе бачить
Відповісти
А чому ця пані раніше нічого не говорила про цього пустоцвіта????? коли була на посаді все влаштовувало????
Відповісти
І вона ,права!Вже давно потрібно обрати мера Луцька,тільки не пустоцвіта...
Відповісти
Молодець, Малютіна!!! Правду в очі. І в дупі мала пустоцвіта . Жінка впевнена в собі і в тому, що нічого не крала. А про "ганебну владу" - 200%. Сліпі поводирі сліпих.
Відповісти
А за кого на луцьктепло такий бардак почався? Дочку свою влаштувала, штати роздула а вони замість того щоб працювати по городу гуляють, по магазинах.
Відповісти
Шановна за вашої каденції пів луцьктепла на шабашках працювало замість того щоб до опалювального сезону готуватись того і аварій стільки. А керівництво що не в курсі було?
Відповісти
Таке зловживання прощати не можна. Я за опалення справно плачу а вони крадуть?
Відповісти
Шановна пані ексдеректор навіщо обманювати громадскість , чому Ви мовчете за те що при вашій роботі виникли борги на підприємстві, а договір з Тепеленом за котельню на Карбишева готували та підписували саме Ви шановна пані Валентино та врешті решт як ви збиралися вирішувати цю проблему і чого Ви її невирішили.
Відповісти
А чи не за вашою згодою пані екс-директор на підприємстві процвітала безвідповідальність в частині нарахувань? Кому хочу нараховую за тепло а кому не хочу або з ким «порішав» тому можна не нараховувати? Це ж ви з подругою своєю бардак влаштували. Якщо добре пошукати там багато чого можна нарити за вашого директорства. Ви або покривали це все або вникати не хотіли. Пів підприємства на шабашках працювало замість того щоб до опалювального сезону готуватись а ви цьго не знали? Чи може знати не хотіли...
Відповісти
Таких платіжок як за Малютіної не було ще ніколи. За що нам такі гроші нараховували?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні