Ексдиректорку «Луцьктепла» звинувачують у махінаціях на 16,5 мільйона

5
-2
Ексдиректорку «Луцьктепла» звинувачують у махінаціях на 16,5 мільйона
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт розказав про результати перевірки «Західаудит» на ДКП «Луцькрепло».

Про це стало відомо у середу, 4 березня, на засіданні виконавчого комітету міськради.

За словами Григорія Пустовіта, перевірка визначила, що на підприємстві за керівництва Валентини Малютіної були значні порушення. Зокрема, 66 мільйонів 606 тисяч – нецільове використання грошей та 16,5 мільйона гривень фінансових махінацій. Нині, за словами Пустовіта, порушена кримінальна справа.

«Коли ми призначили перевірку, деякі депутати криком кричали, мовляв, ми святе зачіпаємо. Що вони тепер скажуть? Мало того, що біда з цінами – нам попередні борги залишили, мова йде про десятки мільйонів гривень. То ми ще маємо внутрішнє – нецільове використання грошей», – виступив Пустовіт.

Нагадаємо, у директорки підприємства Валентини Малютіної закінчився контракт. У ДКП «Луцьктепло» проводили не одну перевірку. Окрім цього, під час травневої сесії міської ради один з депутатів повідомив, що Валентині Малютіній дали догану.

Тоді секретар Луцькради Григорій Пустовіт пояснив, що на державному комунальному проводилася звичайна перевірка. Мовляв, було зауваження про те, що в ДКП «Луцьктепло» встановлюють тарифи, але не перевіряють підприємство.

Натомість директорка підприємства Валентина Малютіна розповіла, що перевірка тривала два місяці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Працівники «Луцьктепла» прийшли в міськраду захищати директорку
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно треба прибрати цей колгосп по розкрадання коштів і переходити на індивідуальне опалення (будинкове/під'їздне). При кожній владі це була кормушка міськради і чиновників, а Луцьктепло було постійно в боргах
Відповісти
А де влада візьмуть гроші на встановлення індивідуального опалення кожному бідному пенсіонеру та малозабезпеченим сім"ям. У нас тільки в одному Луцьку понад 37 тисяч пенсіонерів та стільки ж малозабезпечених сімей. Ось порахуйте скільки треба підготовити помешкань, закупити котлів, потім закупити обладнання, газовикам звести та затвердити відповідні дозволи-плани, переробити труби та поставити кожному газовий лічильник. Я навіть не хочу називати суму, яку для цих міроприємств, що ви пропонуєте, треба. Хто з влади на такий крок піде.
Відповісти
А чого влада має комусь за рахунок бюджету щось робити? Ваші приватні помешкання - ваші проблеми, все за свої гроші робіть, а то попривикали що все їм безплатно...
Відповісти
і пенсію нєфіг платити, хай діти про батьків думають. і вообюще, ви тут лишні. жити мають тільки палицеві пустобріхи
Відповісти
огидний, тупий брехун пустоцвіт і ко...тільки люди все бачать і розуміють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні