--> Потрібна допомога: студент з Волині, який випав з вікна гуртожитка на Львівщині, досі у важкому стані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Потрібна допомога: студент з Волині, який випав з вікна гуртожитка на Львівщині, досі у важкому стані

0
1
Потрібна допомога: студент з Волині, який випав з вікна гуртожитка на Львівщині, досі у важкому стані
Студент з Ратного Дмитро Юхимчук, який випав з вікна гуртожитку Львівського національного аграрного університету досі перебуває у важкому стані в лікарні. На лікування хлопця потрібні кошти. Рідні просять допомоги небайдужих.

Про це у фейсбуці повідомила сестра хлопця Ксенія Юхимчук.

Нагадаємо, трагедія сталася у Дублянах на Львівщині у ніч на 24 лютого. Хлопець випав з вікна через власну необережність. Хлопець у важкому стані.

"Той ранок перевернув життя нашої родини. Мені подзвонили о 7:30 і схлипуючим голосом прогриміла фраза «Діма випав з вікна гуртожитку».

Мій молодий і сильний брат лежить в реанімації з проломленим черепом, хребтом, ребрами. В легенях повно крові, мозок живить апарат, через зонд годують шлунок.

За дверима через вікно зі слізьми на очах чатує мій хрещений. Його батько. Якому треба витягнути сина з того світу", – пише сестра постраждалого.

На лікування хлопця потрібні кошти.

Переказати гроші можна на рахунок тата Дмитра за номером: 5168 7574 0832 9243 Отримувач – Юхимчук Руслан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні