Студент з Волині випав з вікна: хлопець – у реанімації

0
4
Студент з Волині випав з вікна: хлопець – у реанімації
У Дублянах з вікна гуртожитку аграрного університету випав 20-річний хлопець.

Як повідомили у прес-службі Львівського національного аграрного університету, він навчається на 4 курсі економічного факультету, пише ZAXID.NET.

У прес-службі Нацполіції Львівщин розповіли, що близько опівночі до медиків надійшло повідомлення про травмованого чоловіка, ним виявився студент одного з вищих навчальних закладів. Як з’ясували правоохоронці, через необережність хлопець випав із вікна на третьому поверсі гуртожитку.

Відомо, що 20-річний хлопець родом з Волинської області, він навчається на 4 курсі економічного факультету у Львівському національному аграрному університеті, гуртожитки якого розташовані на вул. Тараса Шевченка у Дублянах. Зараз студент перебуває у реанімації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні