Що лучани хочуть на іподромі замість розважального центру і готелю

0
15
Що лучани хочуть на іподромі замість розважального центру і готелю
У Луцьку пропонують відновити стадіон з біговими доріжками та тренувальними площадками на місці іподрому, замість будівництва там розважального комплексу та готелю.

Таку петицію зареєстрував Микола Гончарук 3 березня.

"В новинах ходять чутки про планування будівництва розважального комплексу та готелю на місці іподрому. Ми проти розважального центру в парку", – йдеться у тексті петиції.

Автор висловлює думку, що розважальний центр можна збудувати і не в парковій зоні.

"Радянська влада збудувала там стадіон і він був дуже доречним. На жаль українська влада не спромоглась вкласти кошти в ремонт і стадіон повністю знищений. За роки аренди цього місця під іподром - були виручені певні кошти", – зауважує лучанин.

Микола Гончарук пише, що доцільним було б ті кошти потратити на будівництво нового стадіону з біговими доріжками з сучасним, м'яким покриттям та тренувальними майданчиками для воркауту:

"У місті нема жодного стадіону з сучасним покриттям, де можна було б бігати безкоштовно. Або покриття старе, потріскане асфальтне, або ж вхід обмежений, платний, як на стадіоні СНУ та "Авангард".

Тому, ми, жителі Луцька, що підписалися нижче наполегливо просимо створити нам такий стадіон з вільним входом для всіх. До того ж там зручне місце для проведення концертів, які і надалі можна буде проводити при відновленні стадіону. Гроші вкладені в здоровя - завжди будуть більш виправдані, ніж гроші вкладені в розваги", – арґументує лучанин.

Нагадаємо, на останній сесії Луцькради, заступник міського голови Костянтин Петрочук розповів, що на території 5,58 гектара планують будівництво готелю та спортшколи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Кому віддали іподром у Луцьку

2 березня у Луцьку також зареєстрували петицію проти будівництва розважального комплексу та готелю на місці іподрому.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні