Кому віддали іподром у Луцьку

0
8
Кому віддали іподром у Луцьку
Територію Центрального парку, де раніше був іподром, віддадуть КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради».

Про це стало відомо у середу, 26 лютого, на пленарному засіданні чергової сесії Луцької міської ради.

У проєкті рішення зазначили, що орієнтовна площа ділянки на вулиці Глушець 5,58 гектара. Її хочуть використати для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту. До слова, згадана ділянка знаходиться неподалік Луцького зоопарку.

Раніше право постійного користування земельною ділянкою мав КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради. На сесії депутати припинили право постійного користування у зв’язку із заявою комунального закладу.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зазначав, що в «Спорті для всіх» немає потрібного обладнання для обслуговування газону.

«У «Спорті для всіх» одна з причин була – посіяти траву і обслуговувати її. У ДЮСШ є ця можливість, вони можуть стригти її», – зазначив він.

Депутати підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні