Чому чоловік волинянки вмовляв її піти на «Голос країни»

0
3
Чому чоловік волинянки вмовляв її піти на «Голос країни»
Уродженка Ковеля Тамара Балюк, яка може стати голосом країни, розказала, хто вмовив її розказати про себе на всю Україну.

Про це Тамара Балюк розказала в коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, 33-річна домогосподарка, мама двох дітей Тамара Балюк – з Ковеля. Нині проживає в Одесі. На сліпих прослуховуваннях проєкту «Голос країни» волинянка розвернула усі крісла журі.

Тамара Балюк виконала пісню «Shallow» співачки Lady Gaga на сліпих прослуховуваннях у 7 випуску 10 сезону «Голосу країни». Кожен із артистів заохочував співачку обрати саме його команду. Тамара обрала Дан Балана, який першим повернувся кріслом до неї.

«Саме мій чоловік, моя сім’я, мої дітки підтримали і спонукали піти на цей конкурс. Я ніколи б не наважилася сама піти на цей тернистий важкий шлях. Але саме чоловік мені сказав: «Ти мусиш добавити якихось фарб в своє життя. Ти не маєш зламатися і замкнутися після останніх подій». Він просто бачив, що це необхідно мені, як повітря і сам спонукав і навіть вмовляв мене піти і показати», – розказала співачка.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» Тамара розказала, що 2019 рік був для неї роком втрат. Перестали битися серця її тата, рідного брати, дідуся та бабусі. Волинянка щороку приїжджає на батьківщину – в Ковель, адже там залишилася її мама.

Волинянка зауважила, що її рідні вірили в те, що вона зможе пройти сліпі прослуховування. Більше того, розказати свою історію на всю Україну – це величезний крок для Тамари Балюк.

«Я вперше на всю країну відкриваю свою душу, показую своїх дітей і розказую свою історію. Для мене це понад важливо. Я вчора хвилювалася ще більше, ніж в день зйомки. Я до останнього не знала, як мене покажуть, в якому світлі, що змонтують режисери, як вони бачать це все. Тому, якби не моя підтримка, я б ніколи в житті не наважилася піти і заявити про себе на всю Україну. Я зараз ні про що не жалкую і розумію, що саме так воно мало бути і це не випадково», – додала вона.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні