Домогосподарка на «Голосі країни»: волинянка розвернула всі крісла журі

1
1
Домогосподарка на «Голосі країни»: волинянка розвернула всі крісла журі
33-річна домогосподарка, мама двох дітей Тамара Балюк – з Ковеля. Нині проживає в Одесі. На сліпих прослуховуваннях проєкту «Голос країни» волинянка розвернула усі крісла журі.

Звідки Тамара Балюк та як часто вона навідується на батьківщину, вона розповіла в коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Народилася Тамара Балюк у Ковелі, навчалася в Маяківському ліцеї-інтернаті з поглибленим вивченням англійської мови і Київському національному лінгвістичному університеті. Після закінчення університету вийшла заміж та переїхала в Одесу, де проживає вже понад 10 років.

«Тут я й народила своїх дiточок Машу та Іллю, i залишилась жити», – каже.

Співачка розповіла, що 2019 рік був для неї роком втрат. Перестали битися серця її тата, брата, дідуся та бабусі.

«Моя родина, на привеликий жаль, понесла втрати дуже багатьох рiдних людей саме в 2019 роцi. Тому я надзвичайно трепетно та бережливо ставлюсь до кожної рiдної людини, для мене це найдорогоцiннiший скарб. Вiрю, що небеса завжди зi мною, а особливо на сценi – там, як нiде бiльше, вiдчуваю продовження їхньої душi та Господнє благословення», – сказала співачка.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» Тамара розказала, що часто приїжджає в Ковель, адже там проживає її мама.

«Навiдуюсь щороку на Волинь, в мене там проживає моя мамочка – Тетяна Майданська», – розповіла учасниця «Голосу країни».

Зауважимо, що на сліпих прослуховуваннях пісенного шоу «Голос країни» волинянка Тамара Балюк розвернула всі крісла журі.

Тамара Балюк виконала пісню «Shallow» співачки Lady Gaga на сліпих прослуховуваннях у 7 випуску 10 сезону «Голосу країни». Кожен із артистів заохочував співачку обрати саме його команду. Тамара обрала Дан Балана, який першим повернувся кріслом до неї.

Передрук заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уродженка - ну то й що? Вона не Ковель, не Волинь представляє, а Одесу! Чого так хочете лаври якісь до себе перебрати? :) Так смішно зі сторони за цим спостерігати... :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні