Від лірики до драйву: як гурт «Бумбокс» запалював на сцені драмтеатру у Луцьку. ФОТО

0
-6
Від лірики до драйву: як гурт «Бумбокс» запалював на сцені драмтеатру у Луцьку. ФОТО
У Луцьку «відгриміли» улюбленці української, і не тільки, публіки – гурт «Бумбокс».

Концерт відбувся у Волинському облмуздрамтеатрі у п'ятницю, 28 лютого. Цього разу музиканти презентували лучанам новий альбом «Таємний код: Рубікон», тож зі сцени лунали пісні «Впало небо», «Плющ», «Твій на 100%», «Тримай мене», «Побачимось», «Безодня», «ДШ» та інші.

Нагадаємо, як розповів на пресконференції лідер гурту Андрій Хливнюк, Луцьк – шосте місто в Україні, де відбувається концерт другої частини туру «Таємний код: Рубікон», в якій заплановано 11 концертів.

«Це найбільший за останні роки наш тур. Альбом має дуже теплі відгуки. І як і останні 15 років, на наші концерти ходять люди. Це дуже тішить нас», – сказав Хливнюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лідер гурту «Бумбокс» розповів у Луцьку історію створення пісні на слова Лесі Українки. ВІДЕО

Звичайно, не обійшовся виступ і без усім відомих старих хітів. Зокрема, артисти виконали композиції «Поліна», «Хоттабич», «Сталеві квіти», «Болєльщик», «Вахтерам», «Квіти у волоссі» і «Люди».

Також Андрій Хливнюк заспівав пісню Кузьми Скрябіна «Спи собі сама», перед тим звернувшись до публіки зі словами: «Ходіть на концерти живих музикантів...»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні