--> У Запоріжжі вбили кримінального авторитета | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Запоріжжі вбили кримінального авторитета

0
4
У Запоріжжі вбили кримінального авторитета
У суботу ввечорі у Запоріжжі ножом в груди вбили чоловіка 1968 року народження. Про це кореспонденту УНН повідомила очільниця відділу комунікації ГУНП у Запорізькій області Катерина Людвік.

Як стало відомо УНН з власних джерел, загиблий був впливовим кримінальним авторитетом на прізвисько “Сарван”. Чоловік був азербайджанцем за національністю.

Відомо, що останнім часом він пересувався з охороною. Але сьогодні, по поки невідомим причинам, він постраждав від нападника з ножем.

Біля кільця на Нижній Хортиці у Запоріжжі "Сарван" вибіг до таксистів вже закривавлений, після ножових поранень. Потім впав на землю. А пізніше помер в кареті швидкої допомоги.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчо-оперативні заходи щодо встановлення всіх обставин та причетних до скоєння даного кримінального правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні