Одяг й руки були в крові: у Луцьку правоохоронці затримали ексв'язня, який порізав чоловіка

0
3
Одяг й руки були в крові: у Луцьку правоохоронці затримали ексв'язня, який порізав чоловіка
У суботу, 22 лютого, у Луцьку правоохоронці затримали ексв'язня, який порізав лучанина і втік, залишивши останнього лежати на землі.

Про підозрілого чоловіка патрульним повідомив очевидець події.

“Невідома особа нанесла тілесні ушкодження чоловікові і рухається в напрямку вулиці Електроапаратної “, – таке повідомлення отримали патрульні в Луцьку в суботу близько 1-ї години ночі, йдеться на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

На місце події прибули за 4 хвилини. Заявник, водій таксі, описав прикмети зловмисника: спортивна статура, джинси, чорна куртка, іншої національності. Розповів, що став свідком бійки, коли один чоловік завдав тілесних ушкоджень іншому та втік, а потерпілий залишився лежати на землі.

Під час обстеження прилеглих територій, на вулиці Вороніхіна, екіпаж роти ТОР виявив особу, схожу за описом, на його одязі й руках були сліди крові. Чоловіка затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Відомо, що лише 9 січня цього року його звільнили з установи Державної кримінально-виконавчої служби, де той відбував покарання.

Як повідомили в секторі комунікації ГУНП, слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто постраждав під час нічної різанини у Луцьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні