--> Хто постраждав під час нічної різанини у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто постраждав під час нічної різанини у Луцьку

0
5
Хто постраждав під час нічної різанини у Луцьку
У луцькому барі «Мелодія» на вулиці Електроапаратній вночі сталась різанина.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Зловмисник наніс ножові поранення 32-річному співробітнику поліції області, котрий перебував поза службою. Потерпілого госпіталізували. Обставини події встановлюють слідчі в рамках розпочатого кримінального провадження.

Повідомлення до поліції надійшло близько 2 години ночі. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що умисні тяжкі тілесні ушкодження заподіяв 28-річний іноземець. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомо, що його вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні