Луцькі муніципали, які не з'являться у поліцію, заплатять штраф

0
1
Луцькі муніципали, які не з'являться у поліцію, заплатять штраф
У поліції Волині попередили, що з муніципалів, які не з'являться на виклик до слідчого, можуть стягнути штраф.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, вранці у середу, 19 лютого, луцьким муніципалам вручили повістки про виклик до слідчого в кримінальному проваджені. Своєю чергою працівники муніципальної варти заявляли про порушення зі сторони поліцейських.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Повістки додому: поліція звинуватила луцьких муніципалів у брехні

"Принагідно, звертаємо увагу громадян, котрі ігнорують виклик поліції до слідчого в кримінальному провадженні на відповідальність, передбачену ст. 139 (наслідки неприбуття на виклик) та ст. 140 (привід) Кримінального процесуального кодексу України. Зокрема, якщо особа, не з’явилася без поважних причин або не повідомила про причини свого неприбуття, то на неї накладається грошове стягнення у розмірі до 0,5 мінімальної заробітної плати, може бути застосовано привід – примусове супроводження особи до місця її виклику", – зазначили у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні