Повістки додому: поліція звинуватила луцьких муніципалів у брехні

0
-7
Повістки додому: поліція звинуватила луцьких муніципалів у брехні
У поліції Волині стверджують, що ніяких неправомірних дій під час вручення повісток муніципалам правоохоронці не здійснювали.

Відповідну заяву оприлюднила пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, працівники муніципальної варти заявляли про порушення зі сторони поліцейських. Мовляв, у середу, 19 лютого, правоохоронці за трьома адресами "о 6.30 ранку розбудили десятки сімей, гримаючи у двері кулаками та ногами".

Подаємо текст заяви:

"Сьогодні в Інтернеті з посиланням на повідомлення в соціальних мережах одного із органів виконавчої влади Луцької міської ради оприлюднено неправдиву інформацію про начебто неправомірні дії співробітників поліції під час вручення свідкам повісток про виклик до слідчого в кримінальному проваджені.

Нагадуємо, що поліція Луцька за фактами умисного пошкодження та знищення майна у ніч на середу, 5 лютого, під час демонтажу контейнерів на ринку по вулиці Глушець відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування до слідчого в кримінальному провадженні викликаються, зокрема, співробітники одного із органів виконавчої влади Луцької міськради.

Наголошуємо, що поліцейські діють виключно в межах чинного законодавства, зокрема, у відповідності до вимог ст. 135 Кримінального процесуального кодексу України. Звинувачення в неправомірності дій поліції під час здійснення виклику в кримінальному провадженні та не коректній поведінці є не тільки безпідставними, а й неправдивими".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні