--> Хтось матиме лохину, а хтось залишиться лохом: депутат облради про обшуки на приватному підприємстві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хтось матиме лохину, а хтось залишиться лохом: депутат облради про обшуки на приватному підприємстві

1
1
Хтось матиме лохину, а хтось залишиться лохом: депутат облради про обшуки на приватному підприємстві
На 28-ій сесії обласної ради, що відбулася 12 лютого, із доповіддю виступив прокурор Волині Тарас Безрукий.

Після доповіді депутати задавали прокурору різні запитання. Зокрема, Володимир Бондар поцікавився, на якій підставі бійці КОРДу проводять слідчі дії на приватних територіях. Понад те, силовики привозять із собою понятих, «яких носять на плечах у силу різних обставин». Мовляв, свідки були у нетверезому стані.

Тарас Безрукий попросив уточнити назву приватної фірми і прізвище особи, якій належить бізнес. Після цього у сесійній залі пролунав сміх і чиясь репліка: «Хтось матиме лохину, а хтось буде лохом».
Володимир Бондар відмовився оприлюднити ці дані і сказав, що подасть письмовий запит у прокуратуру. На що Тарас Безрукий відповів: «Із радістю надам вам відповідь».

Нагадаємо, 4 лютого, працівники департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) спільно із слідчим управлінням ГУНП із задіянням КОРДу проводять слідчі дії на територіях “Волинської Ягідки” (ТОВ, яке займається вирощуванням лохини) та ПП “Флора”, яке також спеціалізується на вирощуванні ягід, горіхів, інших плодових дерев і чагарників.

Офіційні засновники та вигодоотримувачі — мама депутата, члена постійної комісії Волиньради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин В’ячеслава Богдана Оксана Богдан, дружина та донька іншого обранця громади, в минулому головного лісівника України Володимира Бондаря Світлана Бондар та Ольга Погребенник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Благодаря Бондарю и леса по всей Украине по вырезали, день и ноч фуры везли не один год. Шоб тебе сволота досок на гроб не хватило.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні