«Вам харкнули в лице», – дівчина, яка приїхала погостювати в Луцьк, звернулася до містян

7
7
«Вам харкнули в лице», – дівчина, яка приїхала погостювати в Луцьк, звернулася до містян
Дівчина, яка на декілька днів приїхала погостювати в Луцьк, розказала про те, що її обурило.

Про це в фейсбуці написала Лера Ясенчук.

"Мала щасливу нагоду завітати до нашого славного міста в якості гості. Луцьк зустрів мене снігом, що не є, в жодному випадку, поганим явищем. Проте на наступний день я була просто обурена. Весь той мімімішний сніжок, який так активно виставлявся в сторіс інстаграму ще нещодавно, перетворився на товстий шар криги, створивши потенційну небезпеку для пересування пішоходів. Кину камінь і в город сітікарт – проїхатись мені не вдалось, оскільки опцій для гостів міста не передбачено", – йдеться в дописі.

Лера додає, що найбільше її обурила робота комунальних служб, через яку десятки людей поламали руки та ноги.

"Усі закривають на це очі! Комунальні служби буквально харкнули Вам в лице, а ви всі мовчите. І мовчки йдете у травмпункти. Де наша єдність, яка була в 2014? Чому це просто спускається з рук? Чому ця тема навіть не піднімається? Мене переповнює гнів, тому що це ненормально, тому що мені є з чим порівнювати", – обурюється дівчина.

Нагадаємо, вранці 7 лютого лише за три години до медиків звернулися 20 громадян з переломами. До травмпункту Луцької міської лікарні станом на 17:00 звернулися 34 громадянина з переломами різного ступеня важкості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк - для лучан!
Відповісти
Лучани мають подякувати комунальним службам за те ,що поламали руки, бо вони живуть в м.Луцьк....де комунальні служби не вміють реагувати на ситуацію на тротуарах і дорогах... А гроші спишуть або вже списали
Відповісти
Була сувора зима, посипалка закінчилась(
Відповісти
Луцьк занепадає. Це не врятує ні прибраний парк ні реконструйований Театральний майдан. Нема розвитку, його не планують і не стимулюють.
Сутність міста - люди і вони нажаль голосують ногами звідсіля, лишаючи усе це надбання сторіч усіляким примарам, нездарам і щурам.
Відповісти
що означає нема опцій, для гостів міста ? небажання підняти свій зад і купити проїздний бумажний квиток, чи ту саму картку називається нема опцій, в першій же кавярні ви потратите більше ніж вона коштує. приїжаючи в любе з європейских міст, перше що ви робите це купляєте проїздний і нічого мовчки все влаштовує, а тут бач пані образили може спершу треба було спробувати перед тим як писати дурниці.
Відповісти
Брєд сивой кобили. Не вірю, і сітікард норм купив одноразові квиточки і все гуд, тротуари роблять із бруківки і передбачають доріжки для велосипедів, набагато охайніше місто за багато інших подібних
Відповісти
Пост ні про що. Про яку єдність вона говорить, кожен має якісно робити свою роботу і все
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні