У Луцьку побільшало травмованих через ожеледицю. ВІДЕО

1
-2
У Луцьку побільшало травмованих через ожеледицю. ВІДЕО
До травмпункту Луцької міської лікарні станом на 17:00 звернулися 34 громадянина з переломами різного ступеня важкості.

Більшість з них з переломами рук, розповіла лаборантка рентген кабінету Луцької міської лікарні Людмила Здрок, передає "Суспільне Волині".

Нагадаємо, вранці 7 лютого лише за три години до медиків звернулися 20 громадян з переломами.

Галина Григорівна з Луцька каже: зранку через ожеледицю впала і травмувала ногу.

"Нема перелому, слава Богу. Забій дуже великий. Дуже слизько з Варшавки до автостанції іти", – розповідає жінка.

Від ранку в лікарні лучанин Іван, який не назвав свого прізвища. Чоловік каже: травмувався вчора ввечері. Сьогодні медики діагностували перелом і наклали гіпс.

"Підслизнувся, упав, думав пройде до ранку. Але ні. Джгутом медичним перетягнув, ніби нормально було, але зранку не пройшло", – зізнається чоловік.

Більшість людей, які сьогодні звернулися до травмпункту травмували руки, каже черговий лікар Богдан Гайовий.

"Сьогодні в нас трішки більше людей, тому що в нас зима завжди приходить неочікувано для людей. На верхній кінцівці це перелом в типовому місці – перелом променевої кістки оскільки при падінні спрацьовує рефлекс самозахисту, людина виставляє руку і просто падає. А нижня кінцівка – це гомілково-стопний суглоб , рідше колінний суглоб. Кожен випадок, це важкий випадок для людей, для нас це звичайні будні. Переважна більшість гіпс. Одна пацієнтка чи двоє, що пішли додому без гіпса", – зазначає лікар.

Чому тротуари у Луцьку нерозчищені від льоду, журналісти запитали у виконувачки обов’язків директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Надії Коленди. Ситуацію вона пообіцяла прокоментувати упродовж дня. Станом на 17:00 Надія Коленда не прокоментувала стан тротуарів у Луцьку.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо головне у місті це демонтаж ринку, бо ж туристи не їдуть. А свої люди можуть і весни почекати, тоді і лід сам зникне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні