Сиротинська прийшла до відділку сама, – муніципали звинувачують поліцію у брехні. ВІДЕО

0
0
Сиротинська прийшла до відділку сама, – муніципали звинувачують поліцію у брехні. ВІДЕО
Луцькі муніципали оприлюднили офіційну заяву, в якій звинувачують поліцію у брехні й просять спростувати подану правоохоронцями інформацію про кількість інспекторів, залучених до примусового демонтажу Центрального ринку.

Заяву оприлюднили на сторінці департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку 4 лютого близько 22:30 години розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери з товаром. У результаті сутичок є постраждалі. На місці працювали медики.На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Муніципали кажуть, що на демонтаж луцького ринку не вдягали балаклави. ОФІЦІЙНА ЗАЯВА

Текст заяви подаємо без змін:

"Повідомляємо, що заява речника нацполіції у Волинські області Віктора Гомоля не відповідає дійсності.

В заяві була інформація, що поліцейськими було затримано 29 чоловік в балаклавах, що є співробітниками департаменту муніципальної варти.
Офіційно заявляємо, що до відділку ВП ГУНП у Волинській області було запрошено 18 працівників департаменту, які були присутні на демонтажі у форменому одязі, з шевронами, жетонами.

Троє співробітників департаменту прибули до відділку самостійно, серед них була і директор департаменту Юлія Сиротинська. Таким чином, загалом у відділку перебувала 21 особа, шестеро з яких були жінки. Протокол затримання не складався.

Окрім того працівники департаменту були одягнені у форменому одязі з наявними жетонами встановленого зразку, шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу та у шапках та бафах (шарф кругового пошиву).

Просимо ВП ГУНП у Волинській області спростувати неправдиву інформації, подану речником Вікторем Гомолем".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні