--> Влада Луцька розказала, як луцькі підприємці хочуть обдурити Погуляйка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влада Луцька розказала, як луцькі підприємці хочуть обдурити Погуляйка

3
9
Влада Луцька розказала, як луцькі підприємці хочуть обдурити Погуляйка
Розказали, якими методами підприємці луцького ринку хочуть переконати голову Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка не закривати Центральний ринок.

Про це стало відомо у четвер, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад розказав, що підприємці Центрального ринку збирають торговців з інших ринків Волинської області, аби зманіпулювати і показати голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку, скільки людей залишаться без роботи.

«Вони збираються йти завтра до Юрія Погуляйка з підприємцями ринків навколишніх районів. Там і Ківерцівський, і Рожищенський тощо. Ми розуміємо, що це робиться для картинки. І в мене є підозра, що люди, які приходили до нас вчора – це не обов’язково підприємці Центрального ринку», – виступив Недопад.

Нагадаємо, у вівторок, 4 лютого, близько 22:30 у Луцьку розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку.

Згодом на місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Також на ринок приїхав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, який своєю чергою пообіцяв взятися за цю ситуацію.

Головне фото: джерело ІА "Волинські новини".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивовижна у нас Луцька міська рада, а підприємці, ще дивовижніше. Якщо вони дійсно мають всі законні підстави працювати на старому ринку Луцька (право власності на землю, де стоїть контейнер, ліцензію на право здійснення торгівельної діяльності, а кому треба ще медичну книжку) - нехай на діяльність чиновників міста, подають позови до суду. І все, питання буде вирішуватись у правовій площині. Тут закрадається друге питання, чому не подають позови до суду, бо більше чим у половини цих підприємців-продавців у лапках немає права власності на землю, де стоїть контейнер, прострочені чи зовсім відсутні ліцензії та медичні книжки. Ось у чому причина. Тут на старому ринку їх роками ніхто не перевіряв, як наприклад перевіряють продавців у супермаркетах чи магазинах.
Відповісти
Про яку владу ви пишете? Лучани мають мера? В.о. це не влада .
Відповісти
Отого В.О. лучани не вибирали,а оте в.о нехоче проводити вибори бо залишиться без "годівниці" .Так що законність прийнятих рішень під великим знаком запитання!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні