Нічні події на Старому ринку розслідує прокуратура

0
7
Нічні події на Старому ринку розслідує прокуратура
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом пошкодження майна під час демонтажу тимчасових споруд та інших конструкцій на Старому ринку в обласному центрі Волині.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Згідно повідомлень волинян, увечері 4 лютого 2020 року під час здійснення робіт із демонтажу було пошкоджено декілька торгівельних кіосків.

Тривають слідчі дії.

У ході розслідування буде надано правову оцінку діям усіх учасників подій.


Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Нагадаємо, у Луцьку 4 лютого близько 22:30 години розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери з товаром. У результаті сутичок є постраждалі. На місці працювали медики.На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Демонтаж ринку буде продовжено», – Луцькрада


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні