«Бабусі стояли на колінах і просили не бити», – підприємиця про нічний розгром ринку у Луцьку

5
0
«Бабусі стояли на колінах і просили не бити», – підприємиця про нічний розгром ринку у Луцьку
У сесійній залі Луцькради підприємці все ж змогли звернутися до посадовців. Люди обурені розгромом, який вночі 4 лютого влаштувати на Центральному ринку.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Нагадаємо, вранці у середу, 5 лютого, перед засіданням виконавчого комітету підприємці прийшли під стіни Луцькради. Підприємці розвісили плакати зі словами: "90-ті повернулися", "Луцьк - не вотчина Палиці".

"Ви школи закрили, базари закрили! Та що там базари, ви ж людей нищите. Вам не соромно?! Бабусі стояли на колінах перед цими шмаркачами і просили не бити. І ви на це закриваєте очі?" – звернулися до представників міської влади підприємці.

"Ви отримуєте зарплату і сидите в теплі, а ми працюємо для чого? Аби свої сім'ї прокормити", – кажуть торговці ринку.



Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт натомість каже що вчорашній демонтаж – це не імпровізація. Мовляв, 29 січня була розірвана угода з КП "Луцькі ринки" щодо подальшого використання комунальної землі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
горло не надірвала? )))
бабушкі, беремені, діти і старики - всі взяли ікони і пішли проти муніципалів )))
Відповісти
Хватить писати шлак і цинува божевільних!
Якщо вони не розуміють по нормальному, їм показують як це все приведуть в правове русло.
Стоп смітник під стінами замку!
Відповісти
Бабусі хай сидять дома.Гріються у нас в Луцьку тепло.Маютбєь субсидію ,а не стоять на базарі.Спекулянти.Правильно зробили,якщо не доходить по доброму.
Відповісти
Всерівно всі будуть на ДПЗ!!!
Відповісти
Читаю цих «коментаторів» і думаю:якщо це проплачені тролі,то хай ,з такими мізками їм тільки на нашу міську владу ,яку ніхто не обирав,і працювати) А якщо це дійсно люди так думають,то застерігаю ,якщо ваші домівки чи обійстя ввійдуть в коло чиїхось інтересів,то і вас так само вишвирнуть,як котенят!!! Методи наша влада має ! Аплодуйте далі!!! Будете завивати -за місто,в буду!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні