«Це не імпровізація», – Пустовіт про кривавий демонтаж луцького ринку

2
4
«Це не імпровізація», – Пустовіт про кривавий демонтаж луцького ринку
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт для засобів масової інформації прокоментував вчорашній примусовий демонтаж контейнерів на лівій частині Центрального ринку в Луцьку.

Про це стало відомо у середу, 5 лютого, перед засіданням виконавчого комітету.

Виступ подаємо без змін.

«Сьогодні ввечері працівниками муніципалів була чинна спроба демонтувати кіоски, які стоять на землі комунальної власності. Я хотів би нагадати, що це не спонтанне рішення. Це не імпровізація. 29 січня була розірвана угода з КП «Луцькі ринки» щодо подальшого використання комунальної землі. Хочу нагадати, що рішення міської ради по не продовженню використання території, яку зараз займає Центральний ринок для торгівлі, за виключенням критого павільйону, який є в приватній власності, і далі буде функціонувати. Рішенням міської ради, всі інші мають бути перенесенні. Не ліквідовані, а перенесені. Коли зараз є мова про те, що ринок повністю ліквідовується – то це неправда. Ринок переноситься, а не ліквідовується.

Новий ринок вже функціонує, чимало підприємців вже переїхали. У мене є інформація, що підприємці не дають іншим підприємцям переїхати на нове місце. Була створена робоча група. Туди входили як представники Луцької ради так і представники силових структур. Через небажання підприємців чути рішення сесій, виконкомів, ми вирішили, що буде примусове переміщення кіоскіів, МАФів на Новий ринок.

Оцінку діям муніципальної варти дасть слідство, яке зараз триває. Сподіваюся, слідство буде об’єктивним. Представники ринків захищають себе особисто – це їхня робота, я особисто захищаю інтереси лучан. У нас немає жодного особистого інтересу. Я сподіваюся, що підприємці з розумінням поставляться до перенесення і спокійно переїдуть на Новий ринок. Бажаю всім підприємцям спокійно працювати на Новому ринку. Місто хоче біля замку мати гарну облагороджену рекреаційну зону».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А незаконно побудовані висотки і інші будівлі коли будеш зносити?!!!
Відповісти
А часом КП Луцькі ринки не було створене саме з метою ліквідації ринку? Які інші результати діяльності цього підприєсмтва? За що отримували зарплату посадові особи якщо підприємство збиткове? І земля в першу чегру належить місту і місятнам а не незаконній, ніким не обраній міській "владі" а точніше посіпакам іноземного громадянина, який ні разу не палиця
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні