Відомо, хто постраждав від нічного знесення луцького ринку

5
7
Відомо, хто постраждав від нічного знесення луцького ринку
У поліції розповіли, хто постраждав внаслідок нічного погрому на Центральному ринку у Луцьку.

Про це інформує пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, о 22:30 у вівторок, 4 лютого, в Луцьку розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Грейдери їхали на людей": показали перші секунди нічного погрому на Центральному ринку у Луцьку. ВІДЕО

У соцмережах торговці стверджували, що приїжджі тітушки в балаклавах зрізали болгарками огорожу, били людей. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери, усюди розкиданий товар із них.

Як зазначають у поліції, близько 23 години на лінію 102 служби поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Глушець у Луцьку близько 40 невідомих осіб пошкоджують торговельні контейнери та зносять ринок. На місце події одразу ж прибули екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, керівництво поліції області та міста.

"Попередньо встановлено, що на виконання рішення Луцької міської ради співробітники муніципальної варти за допомогою спецтехніки розпочали демонтаж торговельних споруд. Під час цього було пошкоджено декілька торговельних кіосків. Протестувальники перекрили рух спецтехніки. Демонтаж торговельних кіосків зупинено", – йдеться у повідомленні.

Троє осіб звернулися по допомогу до медиків, один з них є співробітником муніципальної варти. Слідчі перевіряють обставини отримання тілесних ушкоджень учасниками події для належної правової кваліфікації.

Слідчі Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України.

Проведення об’єктивного та неупередженого досудового розслідування перебуває під особистим контролем начальника Головного управління Національної поліції в області Петра Шпиги.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Якщо я вас не захищу, я піду з посади", – Шпига звернувся до підприємців Центрального ринку

Фото на головній Ігоря Дині
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чому муніципали були в банкоматах, якщо вони робили все в рамках закону?
Можливо все таки не все по закону робиться
Відповісти
"муніципали були в банкоматах"???? ахаххаха!! це як вони в банкомати помістились???
Відповісти
Бомжі постраждали,робіть порядок в Луцьку.Або завжди простих селян будуть мати не за що.І зробіть для наших бабусь щоб вони жили,а не Виживали.Чини бійтесь людей, якщо вам на бога начхати.
Відповісти
І чим ті мурципали відрізняються від тітушок?
Відповісти
Схаменіться. Це насамперед люди. Як мінімум базарники мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності за перевищення меж необхідної оборони.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні