Водій автобуса «Луцьк – Київ», який відмовився вимикати російський серіал, вибачився

4
-2
Водій автобуса «Луцьк – Київ», який відмовився вимикати російський серіал, вибачився
Водіїв автобуса, які не захотіли на прохання госпітальєрки Ярини Чорногуз та волонтерки Анастасії Конфедерат вимкнути російський серіал, звільнять.

Ярина Чорногуз та Анастасія Конфедерат сказали, що вони очікували про розголос, але не сподівались, що на такий масштабний. Про це пише 24 канал.

"Ми раді, що таке важливе питання підіймається", – наголосила Конфедерат.

Ярина Чорногуз розповіла, що після скандалу їй дзвонив водій, який відмовив вимикати російський серіал, та попросив вибачення.

"Зранку цього дня мені телефонувала директорка фірми, просила вибачення і казала, що водіїв буде звільнено. На запитання, що вона може зробити, я відповіла, що мені компенсація і гроші взагалі не потрібні. Я попросила, щоб водій передзвонив мені. Мені цікаво було, чи сам водій зрозумів, що насправді відбулось. Він за кілька годин перетелефонував і попросив у мене пробачення", – зазначила госпітальєрка.

"Мені було приємно, що, насамперед, це україномовна людина, але дивно, що так вийшло. Він пояснив, що був втомлений, другу добу в рейсі. Але також сказав, що цінує людей, які там (на фронті, – 24 канал), він розуміє, що Росія є агресором і окупантом. Також сказав, що такого більше не повториться. І я йому за це дуже вдячна", – розповіла Чорногуз.

Також додала, що їй прикро, коли нині з ветеранів, військових та тих, хто повертається з війни, хочуть зробити агресивними.

"Але це не так. Телефон з рук почав вибивати саме водій і накидатись до нас почали пасажири. Хоча ми йшли до них з діалогом", – пояснила вона.

В рейсовому автобусі, що їхав з Луцька до Києва, виник скандал через фільм російською мовою.

Госпітальєрка, яка поверталася з похорону свого хлопця-військового, та волонтерка просили вимкнути фільм зі словами, що в Україні йде шостий рік війни і напала на нас Росія.

Водій на слова дівчат не реагував. Тож вони почали знімати все на телефон, але він вибив його з рук. Що цікаво, коли почалася суперечка, то пасажири виступили на боці шофера. Мовляв, їм байдуже, чий серіал показують.

В результаті постраждалі пасажирки вийшли з автобуса, просто посеред траси. І написали про свої перипетії у соцмережах.
Теги: автобус
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дві шмари знову нагнули більшість України,де справжні правоохоронці ,де закон та порядок?
Відповісти
А закон якраз і забороняє російськомовний продукт на громадській території.Так що вчи мат-частину!
Відповісти
Усі шофери є розумово відсталі і з низьким рівнем інтелекту. Гаражні диск-жокеї які ставляться до пасажирів як до своїх заручників і думають що вони мають право над ними знущатися.
Відповісти
Ага ,дуже зручно ,спочатку нагадити в душу,а потім вибачитися і все гаразд!А раніше де такий чуйний був коли його просили вимкнути отой фільм?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні