Що сказав перевізник про водія автобуса «Луцьк – Київ», який відмовився вимикати російський серіал

3
-5
Що сказав перевізник про водія автобуса «Луцьк – Київ», який відмовився вимикати російський серіал
Перевізник зреагував на дії водія автобуса "Луцьк – Київ", який відмовився вимикати російський серіал.

Вибачення компанія Winew і Bus Trans опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, в понеділок, 27 січня, по дорозі із Луцька у Київ посеред траси висадили волонтерку та госпітальєрку Ярину Чорногуз із подругою, бо вони просили водія автобуса вимкнути російський серіал. Волонтерка поверталася з похорону загиблого від кулі снайпера 22-річного волинянина Миколи Сорочука.

"Ми щойно дізналися про ситуацію, яка виникла в автобусі, і, м'яко кажучи, шоковані вчинком водіїв", – йдеться в дописі.

Компанія запевняє, що адміністрація видає на кожний автобус флешки з українськими стрічками, тому їм незрозуміло як російськомовний фільм з'явився на екрані автобуса.

"По-друге, що найбільше вразило нас, – це реакція водіїв, які відмовились вимкнути його на прохання дівчини. Ми хочемо вибачитись за неприпустиму поведінку працівників фірми.
Наша позиція однозначна: подібні ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому", – пишуть на сторінці компанії.

Відомо також, що водія автобуса "Луцьк-Київ", який висадив госпітальєрку та волонтерку Ярину Чорногуз та її подругу, у Києві зустрічали обурені активісти та громадяни. Водій автобуса, дізнавшись про інформацію щодо скупчення людей на автовокзалі, вирішив висадити пасажирів автобуса не у пункті призначення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А будьмо чесними: хто їх висаджував? Вони самі не захотіли їхати, а тепер бозна-що хочуть. Я не знаю особисто того водія, але я радше на його боці. Треба простіше було поставитися. Можливо, серіал наш, просто не державною мовою. А водій хіба повинен відволікатися від дороги, щоб задовольняти усі незбагненні примхи??? Варто задуматися
Відповісти
Петро ти не правий і люди не на твоєму боці,задумайся...
Відповісти
Отого ***дона треба звільнити,або добряче оштрафувати щоб на майбутнє "руки не свербіли*!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні