Водій автобуса «Луцьк – Київ», який висадив двох волонтерок, до кінцевої зупинки не доїхав

7
-4
Водій автобуса «Луцьк – Київ», який висадив двох волонтерок, до кінцевої зупинки не доїхав
Водія автобуса Луцьк-Київ, який висадив госпітальєрку та волонтерку Ярину Чорногуз та її подругу, у Києві зустрічали обурені активісти та громадяни.

Це сталось після того, як волонтерка зробила водієві зауваження, що той транслював у салон автобуса російськомовні серіали.

Про це пише УНН, спираючись на допис волонтерки та активістів у фейсбуці.

Після того, як волонтерку з подругою висадили з автобуса, ті добрались до Києва. Свої дії дівчата регулярно відписували у соцмережі.

“Друзі, дякую за підтримку й репости. Ми з Настею вже достопили до Рівного, і звідти їдемо другим автобусом на Київ. Нас уже повідомили, що там водія-хероя, який нас висадив за прохання вимкнути російський серіал, чекає тепла зустріч у Києві”, — написала Чорногуз.

Тим часом у Києві зібрався натовп людей, що чекали на водія.

“Ніч. Усі ці люди з нетерпінням чекають водія, який вигнав Ярину Чорногуз з автобуса за зауваження перегляду російських серіалів. До речі, вона уже теж тут”, — написав у фейсбуці координатор С14 Сергій Мазур.

Згодом з’ясувалось, що водій автобуса дізнавшись про інформацію про скупчення людей на автовокзалі, вирішив висадити пасажирів автобуса не у пункті призначення.

“Пасажирів довелось висаджувати бозна-де. Частина клієнтів так і не дочекалась свого автобусу, марно телефонувала перевізнику, бігала туди-сюди. Висновки зробили усі”, — написав Мазур.

А сама волонтерка Чорногуз подякувала всім, хто прийшов.

“Спасибі всім, хто прийшов підтримати. Водій-херой поїхав в об’їзд автостанції)) Я рада, що мене зустріли люди, які б мовчазною більшістю в автобусі ніколи не були”, — написала вона, та зауважила, що вона та її подруга “самі вимагали, щоб нас висадили. Бо це принципово”.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А от якби мовне питання так не ставили і не викручували на державному рівні і не цькували цим питанням людей, як у багатьох цивілізованих країнах де державними є 2-3 мови, то може і не було б в нас багатьох проблем! Але ж це комусь треба?! А мізків і розуму не вистачає припините це все і поставити крапку! Допоки так є - будуть завжди такі проблеми виникати! Країна в нас одна але у Центрі, на Сході, да і у зоні бойових дій багато людей російською розмовляють і ця дівчина цього не знає? Куди вона повертається, там хлопцям російськомовним вона теж зауваження робить? Не думаю! Так що проблема ця на державному рівні!
Відповісти
В нас державна мова одна українська,і діє заборона на розповсюдження російсьмовного продукту в громадському просторі!Є закон,виконуй,є порушив-неси відповідальність!Хто не згоден -претензії до законодавця!
І нічого займатися демагогію розповідаючи що десь 2-3 державні мови!
Відповісти
Читайте закон про мову і не показуйте свою дурість. Закон по суті- пропаганда (мета якого поширення мови) а не заборона будьякої іншої. Навіть по ТВ йде транслювання російською мовою. Від того що державна мова- українська, немає жодної прямої заборони на будь-яку іншу мову!!! Якщо це російськомовний фільм- повинен бути звуковий переклад або субтитри. Навіть в кінотеатрах допускається транслювати фільми мовою орингіналу з субтитрами!!! Не хочеться слухати російську- не слухайте (займіть свої вуха іншим). Не подобається- попросили вийти. Але не треба водія робити крайнім недоумки!!! Він запропонував висадити в найсближчому нас. пункті. Так ні, треба волаштувати цирк на пустому місці!!
Відповісти
Дурепо, ти мабуть немита навіть і не в курсі. що 1992 року дєрєвєнскій язик є необовязковим для вивчення в Україні.
Відповісти
А ви як хотіли, щоб ця група неотітушок водія побила, як в Африці? Він правильно зробив - обламав їх. Респект. У людей певно інші проблеми взагалі не на часі? Дурнею і займаються!
Відповісти
А де ти такий розумний був коли тітушки людей на майдані били!?
Відповісти
Кугут петро, а відколи це коли чувак пересрав - називається "обламав їх"? Він баклан, який наклав у штани. А обламав він себе, бо не з'явився у встановлене місце, де мав забрати пасажирів, і вилетів з роботи, бо власнику такі "обламуни" не потрібні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні