--> У Луцьку презентуватимуть виставку до 5-річчя 14-ї ОМБр | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку презентуватимуть виставку до 5-річчя 14-ї ОМБр

0
-6
У Луцьку презентуватимуть виставку до 5-річчя 14-ї ОМБр
У Луцьку експонуватиметься виставка документів і фотоматеріалів, присвячена 5-й річниці створення 14-ї окремої механізованої бригади.

Відкриття виставки – в суботу, 25 січня, у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва за адресою: пр. Волі, 2. Запрошують всіх охочих.

Про це повідомляє Волинська обласна організація учасників бойових дій «Захисник» на своїй сторінці у фейсбуці.

«Час швидко спливає, і за п’ять років, які вже минули, багато чого було би складно згадати, але ми маємо дві чудові книжки про нашу бригаду, які і через роки не дадуть нашим дітям забути, як це було, як бригада створювалась, проходила бойове злагодження на полігонах та вперше заходила у сектор «М» зони АТО», – йдеться у дописі.

У відкритті виставки візьмуть участь автори цих книжок Влад Якушев («Карателі») і Жанна Білоцька («51/14 Шлях нескорених»). Будуть присутні ветерани, безпосередні учасники тих подій, які поділяться цікавими спогадами з цієї тривалої неоголошеної гібридної війни.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як волиняни на Марші захисників України крокували


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні