--> Лави «Волині» може поповнити футболіст, який виступав за клуб Російської армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лави «Волині» може поповнити футболіст, який виступав за клуб Російської армії

0
-9
Лави «Волині» може поповнити футболіст, який виступав за клуб Російської армії
На тренуванні команди «Волинь» на луцькому стадіоні «Авангард» вболівальники помітили Віталія Принденту, який у сезоні 2018-2019 років виступав за російський футбольний клуб СКА (спортивний клуб армії) із Хабаровська.

Фото цього гравця у формі «Волині» оприлюднили на фейсбук-сторінці клубу.

Раніше про можливе повернення Приндети до «Волині» писали на сторінці «Фан-проєкт Волинь» у фейсбуці.

«Усе йде до того, що завтра на перше повноцінне тренування на «Авангард» прийдуть центрбек Приндета, форвард Куліш і опорник Шишка», – йдеться у дописі від 19 січня.

Автор емоційно описав можливе повернення Приндети в луцьку команду, кольори якої футболіст захищав з 2008 до 2015 року.

Ось цей допис:

«На місце Горопевшека ще шукали людину, але саме Приндета поки – найвірогідніший кандидат.

Ну що ж, їстимемо це разом знову.

Нам скажуть, що це повернення ще не старого, у розквіті вихованця додому (Дубно, школа БРВ у Володимирі, багато років у Волині – ДЮФЛ, перша ліга, УПЛ, грав навіть у Дем’яна (Анатолія Дем'яненкаред.)).

Ще скажуть, що колись з ним недобре поступив Кварцяний (на жалість битимуть), і він поїхав шукати щастя за кордон («Платаніас», Ламія).

Можуть пояснити, що нині у тренді «какаяразніца» і «футболвнєполітікі».

Особливо довірливим скажуть, що Приндета переходить із «Десни», куди його літом-2019 прилаштував агент Мілі (Артема Мілевськогоред.) Саня Панков.

Але ми бачимо Віталія Приндету, гравця спортивного клубу армії Збройних сил Російської Федерації із міста Хабаровська. У 2018 році дубнівчанин підписався під контрактом зі СКА Хабаровськ. І це навіть не Михалик-Сьомін-2013, не кончєні футболки Рускої жєлєзки в Любешові.

Готуємося, або ковтати, чуючи мантри про УПЛ, або забути цю історію, сподіваючись, що з Болденковим зіграє хтось інший».

А в середу, 22 січня, з’явилося підтвердження того, що Приндету розглядають як потенційного кандидата на місце в основному складі «Волині» замість Міхи Горопевшека, який попрощався з «Волинню».

На головному фото – Віталій Приндета у формі СКА (Хабаровськ). Світлина зі сторінки «Фан-проєкт Волинь» у фейсбуці.

Довідково.

Віталій Приндета, якому 2 лютого виповниться 27 років, народився в місті Дубно Рівненської області. Вихованець Володимир-Волинського аматорського клубу «БРВ-ВІК». У 2008 році підписав свій перший професійний контракт з луцькою «Волинню», кольори якої захищав до 2015 року. Два роки (2016 – 2018) виступав за грецький клуб «Платаніас». Три матчі зіграв у Греції за клуб «Ламія».

Цікаво, що в українській версії «Вікіпедії» його футбольна кар’єра обривається саме на «Ламії», а ось у російській версії свіжої інформації є значно більше. Зокрема, там йдеться: «15 августа 2018 года подписал контракт с российским клубом «СКА-Хабаровск» из ФНЛ. Дебют состоялся в матче 7 тура против «Чертаново» (2:2), на 28 минуте забил гол».

Загалом за СКА (Хабаровськ) Приндета зіграв у сезоні 2018-2019 років 19 матчів. Після чого подався у чернігівську «Десну», гравцем якої значиться до сьогодні, хоча у формі цього клубу провів лише 1 матч.

Віталій Приндета (праворуч) на тренуванні у формі «Волині»
Віталій Приндета (праворуч) на тренуванні у формі «Волині»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні