Гравець «Волині» Тарас Михалик вчинив бійку на футзальному турнірі. ВІДЕО

0
10
Гравець «Волині» Тарас Михалик вчинив бійку на футзальному турнірі. ВІДЕО
Колишній гравець "Динамо" та збірної України Тарас Михалик став одним із головних фігурантів бійки під час "Новорічного турніру" з футзалу в Луцьку.

На турнірі що відбувався у Луцьку, гравець місцевої "Волині", граючи за рідну команду з Любешова "Прип'ять", де він народився і виріс, після епізодів з порушенням правил розпочав бійку, і був вилучений з поля.

Михалик, який зараз виступає у першій лізі за "Волинь", після низки епізодів, де суперники його команди грали доволі грубо, не витримав і розпочав бійку. Після цього в сутичку вступили також запасні гравці обох команд, повідомляє 24 канал.

До слова, завдяки арбітрам та персоналу серйозної бійки не сталося. В результаті Михалик був вилучений і не зміг дограти зустріч до кінця.

Цікаво, що команда Михалика, яка представляла рідне місто ексгравця збірної України – Любешів, грала у формі московського Локомотива, кольори якого Тарас захищав з 2013 по 2019 рік.

Додамо, що традиційний "Новорічний турнір" з футзалу в Луцьку проводиться уже 23 роки поспіль. Цього разу, окрім Михалика, там зіграли також такі відомі футболісти, як Артем Федецький, В'ячеслав Шарпар і Олег Герасимюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні