--> Луцький юрист, якого паралізувало в новорічну ніч, став на ноги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький юрист, якого паралізувало в новорічну ніч, став на ноги

1
6
Луцький юрист, якого паралізувало в новорічну ніч, став на ноги
Луцький юрист Назар Жолква, якого раптово паралізувало в новорічну ніч, одужує. Чоловік став на ноги.

Про це повідомила на своїй сторінці подруга та колега Назара Євгенія Мочарник.

Нагадаємо, Назару стало зле в новорічну ніч. Його тіло паралізувало. Чоловіка шпиталізували до реанімації. Наступного дня лікарі поставили діагноз – синдром Гієна-Барре (гострий полірадікуліт). Хвороба виліковна, але процес лікування та реабілітації може зайняти до року, аби вивести тіло з паралічу та відновити рухливість м’язів.

"Він ходить!" – написала вона. Далі друкуємо її розповідь про стан Назара без змін.

"Рівно тиждень тому мені сказали, що мій найближчий друг паралізований. Повністю. Ледь ворушить пальцями. Сказати, що я відчула в той момент - дуже важко. Бо такі речі взагалі важко передавати словами. Але я та ще одна неймовірна жінка, яка не знає, що таке опускати руки, зрозуміли, що це не час для плачу і шокового стану.

Нам потрібно звернутися до людей по допомогу. Бо вона була вкрай необхідна не тільки для Назара, а й для всієї сімї, яка в той момент, мабуть, переживала пекельні муки. Ймовірність, що люди 1 січня, зранку, будуть донатити кошти юнакові, якому ще навіть не встановили діагноз – була невелика. Але ж є речі вищі, аніж статистика, миттєві страхи чі навіть хвороби. Якимось незбагненним для нас чином купа людей підключилися допомагати Назара: викладачі, клієнти, юристи зі Львова, юристи з Луцька, колишні однокласники, люди, які пережили те саме, колишні випускники. Щодня я отримувала сотні повідомлень з питаннями, як допомогти. Ми в перші три дні зібрали нереальну суму, яка не просто зняла з сім'ї фінансовий тягар, а дала надію.

Люди, ви зробили значно більше, аніж надіслали кошти на картку. Ви допомогли Різдвяному чуду. Ви дали сили моємо другові боротися з раптовим недугом. Ви здивували та збентежили мого друга такою кількістю доброти, тепла та співпереживання. І це надихнуло десятки людей. Це було диво! І воно продовжуватиметься кожного дня з новою силою. Бо Назар кидає відео, де вже ходить по палаті і жартує, що з такою підтримкою він не має права здаватися", – розповіла колега Назара.

Євгенія Мочарник повідомила, що збір коштів наразі припинено. За її словами, завдяки небайдужим на лікування Назара вдалось зібрати 343 440 гривень, половину суми вже витратили на інтенсивне лікування.

Нині Назар почувається краще. Попереду – реабілітація.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так а що за діагноз? На що були витрачені кошти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні