Луцькому юристу потрібна допомога: чоловіка паралізувало

0
-2
Луцькому юристу потрібна допомога: чоловіка паралізувало
Луцькому юристу Назару Жолква потрібна допомога. Чоловіку вночі раптово стало зле, його паралізувало. Лікарі поставили синдром Гієна-Барре (гострий полірадікуліт). Хвороба рідкісна, потрібні дороговартісні медикаменти. Усіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти на лікування.

Про це написала у фейсбуці юрист Євгенія Мочарник.

Вона розповіла, що Назару стало зле в новорічну ніч. Його тіло паралізувало. Чоловіка шпиталізували до реанімації. Наступного дня лікарі поставили діагноз – синдром Гієна-Барре (гострий полірадікуліт). Хвороба виліковна, але процес лікування та реабілітації може зайняти до року, аби вивести тіло з паралічу та відновити рухливість м’язів. Позаяк хвороба рідкісна, ліки дістати вкрай важко і вони коштують чимало. Однак ці медикаменти життєво необхідні Назару.

У сім’ї Назара складжна фінансова ситуація. Щодня на ліки для підтримки життя Назара потрібно від 22 000 грн. Усіх небайдужих просять допомогти будь-якою сумою.

Банківські реквізити картки, куди можна переказати кошти:
5168 7422 1637 8988
Отримувач: Жолква Надія Петрівна (мама Назара)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні