У Луцьку затримали хулігана, який тупцювався на даху авто

3
8
У Луцьку затримали хулігана, який тупцювався на даху авто
У Луцьку чоловік вирішив задертися на дах припаркованого автомобіля і пострибати на ньому.

Повідомлення про пошкодження майна екіпаж патрульної поліції отримав сьогодні, 1 січня, близько 15 години, - про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

"Заявник повідомляв, що на вулиці Гордіюк невідомий чоловік стрибав по даху автомобіля та намагався пошкодити інші транспортні засоби поруч", - йдеться у повідомленні.

Патрульні опитали очевидців, поспілкувались з потерпілим та направились на пошуки зловмисника. Чоловіка, який підходив під орієнтування, виявили через кілька хвилин на вулиці Наливайка, у дворах. Це був 28-річний лучанин. Його затримали, доставили у міський відділок та оформили необхідні адмінматеріали.

Як повідомляють правоохоронці, компенсовувати завдані збитки затриманий відмовився, тож потерпілий тепер вимагатиме відшкодування через суд. Каже, що шкоду оцінює приблизно у 18 тисяч гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто не скаче той москаль!
Відповісти
Ставте машину на стоянках які охороняються,і ніхто на ній не буде гарцювати!Хоча "ночівля" автомобілів на прибудинкових територіях загального користування поза законом.
Відповісти
Не заздри дідуган
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні