Поліція розслідує розбійний напад на фінустанову в Луцьку

0
2
Поліція розслідує розбійний напад на фінустанову в Луцьку
У Луцьку поліція розслідує кримінальне провадження за фактом розбійного нападу на фінасову установу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.


Сьогодні, 27 грудня, вранці в чергову частину ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення про вчинення розбійного нападу у акціонерному товаристві на проспекті Волі у Луцьку із застосуванням зброї.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пограбування фінустанови у Луцьку: оператору вистрілили у голову, – ЗМІ

Нагадаємо, у Луцьку здійснили напад на фінансову установу Euro Post, що знаходиться за адресою Волі, 66. Спроба пограбування виявилась невдалою, нападник втік. В Луцьку оголошено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок злочину постраждав співробітник закладу. Його життю та здоров’ю загрози не має. Ніяких матеріальних цінностей із установи викрадено не було. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний з проникненням у приміщення.

На місце виїхали слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП у Волинській області. Попередньо встановлено, що зловмисник з предметом, схожим на пістолет, зайшов в установу та скоїв постріл. Одного співробітника закладу поранено. Його доправили до лікарні для надання медичної допомоги, загрози життю та здоров’ю потерпілого не має.

Правопорушник із місця пригоди втік. В області негайно ввели у дію спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронці проводять заходи на встановлення особи, котра скоїла злочин, та притягнення її до кримінальної відповідальності.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні