Пограбування фінустанови у Луцьку: оператору вистрілили у голову, – ЗМІ

0
-2
Пограбування фінустанови у Луцьку: оператору вистрілили у голову, – ЗМІ
Грабіжник під час пограбування фінустанови у Луцьку вистрілив у голову касиру-оператору.

У міську клінічну лікарню доправили людину із вогнепальним пораненням, повідомляє "Під прицілом" з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, напад скоїли на фінансову установу Evro Post, що на проспекті Волі, 66, у п'ятницю, 27 грудня. Як повідомили пресслужбі ГУНП Волині, у Луцьку введено план перехоплення.

За інформацією ЗМІ, пораненою жінкою виявилася касир-оператор поштового відділення. Грабіжник був одягнений у військову форму.

В ході нападу зловмисник вистрілив у касира-оператора, який намагався чинити опір грабіжнику. За попередньою інформацією, злочинець поранив жінку у голову.

Зрештою, спроба пограбування видалася невдалою і зловмисник втік з місця пригоди.

Наразі всі обставини з'ясовують правоохоронці, а зловмисника розшукує поліція.

Додамо, що ПАТ "Європошта" спеціалізується на фінансових послугах, видачі позик та споживчих кредитів населенню, грошових переказах. Вочевидь, попередньо домовившись та вирішивши, що напередодні свят в організації може зерігатися велика кількість готівки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні