У Луцьку заборонили нове будівництво

1
4
У Луцьку заборонили нове будівництво
Депутати міської ради проголосували за введення мораторію на будівництво нових будівель та споруд на території Луцька.

Про це стало відомо у четвер, 19 грудня, на засіданні позачергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше Веніамін Туз зауважував, що забудовники поінформовані про наміри влади ввести мораторій.

Під мораторієм розуміють, що в обласному центрі Волині припинять видавати дозвільні документи на будівництво. Ті забудовники, які вже отримали ці папери, можуть продовжувати свою діяльність.

За словами начальника управління архітектури та містобудування Веніаміна Туза, мораторій триватиме до кінця затвердження генерального плану Луцька – приблизно до кінця весни 2020 року. За ці місяці спеціалісти проведуть ревізію стану, що дозволить планувати перспективу будівництва на декілька десятків років.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук розповів, що мораторій впливає не тільки на будівництво багатоквартирних будинків, а й на будівництво торговий центрів, споруд, розважальних закладів та інших промислових забудов.

30 з 34-х депутатів Луцької міської ради підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах,заборонили будівництва на території міста,а "старий ринок" планують перебудовувати.Це що ліва рука незнає що права робить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні