Проректор СНУ заявив, що йде з посади

3
-3
Проректор СНУ заявив, що йде з посади
Звільняється з посади проректор Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Василь Подляшаник.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Друкуємо його допис без змін:

"Дорогі колеги! На прощання годиться щось говорити. Сказати хочеться багато чого, але буду лаконічним. За 14 років спільної роботи з вами я переконався, що наш колектив найкращий, адже завдяки нашій команді університет став академічним центром, зайняв високі позиції в системі освіти. Ми досягли дійсно значних результатів.

Хочу подякувати всім вам разом і кожному окремо за злагоджену працю, гарну роботу, за підтримку і розуміння, чуйність і людяність, за дружбу і приємне спілкування, за яскраві моменти і геніальні ідеї, за одностайність і колективну силу які незмінно панують в нашому колективі. Хочеться особливо подякувати своїй сім’ї за розуміння, які часто-густо не отримали уваги через брак часу! Хочу побажати всім досягнення намічених цілей і, звичайно ж, стабільності.

Йдучи з посади, я не покидаю вас. Це важливо, адже ми, як і раніше, залишаємося якщо не близькими друзями, добрими приятелями точно", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у листопаді відбулись вибори нового ректора Східноєвропейського університету. Відбулось два тури виборів. У другому – переміг проректор Анатолій Цьось, який набрав понад 50 відсотків голосів від загальної кількості учасників виборів.


Василь Подляшаник
Василь Подляшаник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не йде, а "йдуть". Результати виборів нового ректора.
Відповісти
А шкода. Бо це мудра і високопрофесійна людина. Креще тому підтвердження - любов його студентів.
Відповісти
А проректор Гаврилюк коли заявить про свою відставку??? Саме час настав... Пора.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні