Анатолія Цьося обрали ректором Східноєвропейського університету

1
6
Анатолія Цьося обрали ректором Східноєвропейського університету
У другому турі виборів ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проректор Анатолій Цьось набрав понад 50 відсотків голосів від загальної кількості учасників виборів. Його мають визнати таким, якого обрали ректором.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Другий тур виборів ректора СНУ відбувся в середу, 27 листопада.

Загалом у голосуванні взяло участь 1037 осіб із 1220-ти.

«За» Анатолія Цьося проголосували 883 учасники виборів.

«Не підтримую кандидата» – сказали 131 особа.

23 бюлетені визнані недійсними.

Нагадаємо, в другий тур виборів вийшов перший проректор вишу Анатолій Цьось та багаторічний очільник навчального закладу Ігор Коцан, які набрали 518 та 328 голосів відповідно.

Проте менше ніж за добу до голосування Ігор Коцан зняв свою кандидатуру, відтак в бюлетні було лише прізвище Цьося та графа «не підтримую кандидата».

Аби Анатолія Цьося визнали обраним, він мав набрати не менш ніж 50% + 1 голос від кількості внесених у список для голосування, тобто не менш ніж 611 голосів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗМІ нікого так не підтримували, як Цьося. У вдячність він повинен зібрати журналістів, дати перше просторе інтервю і... віскі з ікрою. Бажано не з кабачковою. Завчасно дякуємо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні