На виборах ректора СНУ буде всього один кандидат. ОНОВЛЕНО

2
5
На виборах ректора СНУ буде всього один кандидат. ОНОВЛЕНО
На виборах ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки буде всього один кандидат.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив декан факультету філології та журналістики Юрій Громик.

Нагадаємо, Ігор Коцан і Анатолй Цьось вийшли у другий тур виборів ректора СНУ, який має відбутися у середу, 27 листопада.

Також нагадаємо, що увечері 25 листопада на сторінці Ігоря Коцана у фейсбуці з'явилася інформація про те, що він знімає свою кандидатуру з виборів ректора СНУ.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» голова виборчої комісії з виборів ректора СНУ Анатолій Федонюк розповів, що заява про зняття кандидатури Коцана з виборів ректора, – не офіційна. Мовляв, жодних документів документів до виборчої комісії він не подавав.

«Шановні колеги з університету імені Лесі Українки в Луцьку. ВИБОРИ РЕКТОРА ЗАВТРА ВІДБУДУТЬСЯ. Проте оргкомітет щойно повідомив, що І. Я. Коцан надіслав поштою заяву про зняття своєї кандидатури. На основі цієї заяви ухвалено рішення зняти з бюлетенів для таємного голосування його кандидатуру.

Отже, 27 листопада в бюлетені буде один кандидат – А. В. Цьось. Оргкомітет просить виявити своє ставлення до цього претендента, щоб вибори було визнано такими, що відбулися», – йдеться у дописі Юрія Громика.

Голосування відбудеться у середу, 27 листопада, з 09:00 до 15:00 в головному корпусі університету в актовій залі на четвертому поверсі.

Станом на 16:50 в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" цю інформацію підтвердив голова виборчої комісії з виборів ректора СНУ Анатолій Федонюк. За його словами, завтра в бюлетенях буде тільки один кандидат.

Отож у другому турі, який відбудеться, у середу, 27 листопада, у бюлетені для таємного голосування буде лише одна особа – Анатолій Цьось. Виборці можуть проголосувати «за» цього кандидата на посаду ректора університету або «не підтримую».

Таку інформацію надіслав на електронну адресу інтернет-видання "Волинь24" організаційний комітет із виборів на посаду ректора СНУ імені Лесі Українки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коцан скотина і соска. злякався
Відповісти
Конфіскувати усе майно та рахунки Ігоря Коцана і передати на розвиток університету. Залишити одну рояль для концертів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні