Справа живодера з Хмельниччини: чиновнику, який знущався над собакою, досі не повідомили про підозру

0
-7
Справа живодера з Хмельниччини: чиновнику, який знущався над собакою, досі не повідомили про підозру
Станом на 12 грудня, живодеру з Хмельниччини, який тягнув собаку Барсика прив’язаним до машини, досі не повідомили про підозру.

Про це повідомляє волонтерка Олена Голубнича у спільноті Організація захисту тварин "ВРЯТУЙ ЖИТТЯ" Хмельницький.

"Багато хто питає як просувається справа Байдича! Важко. Важко не лише зі сторони законодавства, а й тому, що все затихло", - пише Олена Голубнича.

"Байдич настільки обнаглів, що дозволяє собі втручання у моє особисте життя, його авто особисте стоїть спокійно під архівом. А його сраколизи ходять по держустановам та збирають підписи у підтримку садиста живодера!", - додає жінка.

"Як просувається справа? Лише 10 грудня прийшло заключення експертизи і станом на цей день про підозру оголошено не було. Я знаю що довго не можливо тримати якусь новину в топі, але не повинен так в наглу діяти цей чинушка! Прошу репост щоб справу не закрили та щоб шкуродер не забував про те, що наше місто маленьке. Спокійне життя залишилося в минулому", - закликає волонтерка.

Нагадаємо, 17 листопада у селі Кузьмин Хмельницької області собака став жертвою жорстокого поводження – слідством встановлено, що чоловік на залізному ланцюгу тягнув собаку за автомобілем. Після того, як підозрюваний протяг собаку не менше ніж півтора кілометри, його змусив зупинитися випадковий свідок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Показали, як чиновник-шкуродер тягнув за авто прив'язаного собаку. ВІДЕО 18+.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею 299 (жорстоке поводження з тваринами) і кваліфіковано за частиною 3 цієї статті, тобто "з особливою жорстокістю". Підозрюваним у справі виступає директор Хмельницького державного архіву Володимир Байдич.

"Давайте подумаємо, можливо, якусь петицію створити чи що?
Щодо Барсика, то рани майже загоїлися, він усе ще в кінологічному центрі Нацполіції", - пише пані Олена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні