--> Показали, як чиновник-шкуродер тягнув за авто прив'язаного собаку. ВІДЕО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали, як чиновник-шкуродер тягнув за авто прив'язаного собаку. ВІДЕО 18+

6
11
Показали, як чиновник-шкуродер тягнув за авто прив'язаного собаку. ВІДЕО 18+
Зоозахисники показали відео, як автомобіль директора Державного архіву Хмельницької області Володимира Байдича тягне прив'язаного собаку.

Відповідний відеоролик розміщений на фейсбук-сторінці організації UAnimals, передає «УНІАН».

Нагадаємо, у селі Кузьмин Красилівського району Хмельницької області директор державного обласного архіву Володимир Байдич прив’язав до автомобіля собаку та протягнув тварину півтора кілометра. Свій вчинок чиновник пояснив тим, що тварина вкусила його матір, а тому він вирішив розправитися із собакою.

«На ці кадри складно дивитися без сліз, але відео треба максимально поширити. Наразі собака перебуває під постійним наглядом ветеринарів, а от Байдича намагаються усіляко відмазати. Лунають навіть м'які формулювання про те, що «собачка просто біг за машиною», – говориться у підписі до відео.

В організації нагадали, що наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 299 Кримінального кодексу.

«Якщо Байдича судитимуть по частині №3, йому світить від 5 до 8 років позбавлення волі. Якщо ж цю історію перекваліфікують за частиною №1 (просто жорстоке ставлення), то все може закінчитися УМОВНИМ терміном», – наголосили в UAnimals.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гімно, я б за таке карала на 20 років як мінімум. Сьогодні тварина а завтра людина!!
Відповісти
Який молодець чоловік, який виявився небайдужим і наздогнав цього горе-чиновника. Вважаю, що таких людей теж потрібно якось відмітити. Це кращі з кращих в нашій країні.
Відповісти
За таке поводження з тваринами тюрма. так само повинно бути як і закон про людей. Тому що тварини як люди живі.
Відповісти
Сажать за преднамеренное убийство животного. И срок дать как за человека если бы он так тащил по дороге. Что за тварь родилась как он на этой планете? Суровое наказание однозначно!
Відповісти
Казнить, нельзя помиловать! Самое суровое наказание!!! Поймать и судить тех, кто ,,отмазывает,,! А вы видели обращение к НАМ ( людям предельно возмущенным этим происшествием) его ,,архивного гарема,,? Нет? Посмотрите и сделайте выводы.... Страшно становиться от того, что ты даже не представляешь кто живёт вокруг тебя... Их, кстати, тоже нужно судить ...всех....
Відповісти
Може хтось знає де ця потвора живе ? Де автівку паркує ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні