Транспортний колапс: лучани пропонують підвозити один одного

0
1
Транспортний колапс: лучани пропонують підвозити один одного
Небайдужі лучани створили групу у месенджері вайбер, в якій пропонують підвозити один одного.

Про це у спільноті "АвтоАндони Луцька" повідомив Максим Дейна.

Нагадаємо, враховуючи прийнятті рішення виконавчого комітету №№ 768-1 та 770-1 від 04.12.2019 та припинення з 11.12.2019 перевезень пасажирів автомобільними перевізниками за автобусними маршрутами №№ 3, 9, 9-а, 11, 17-а, 19, 24, 25, 26, 26-а, 28, 29, 32 будуть не забезпечені пасажирськими перевезеннями мікрорайони Вересневе, Вишків, ЛПЗ, вулиць Володимирської, Рівненської, Ковельської у м. Луцьку.

"Так як у Луцьку виникнув транспортний колапс, пропоную допомагати один одному. Це стосується тих людей, які мають авто. Вказуєте звідки їдете та куди (Там-Там - вул. Володимирська), час через скільки будете їхати, і, якщо є бажання, мінімальну оплату з людей, яких ви підвозите. Якщо ви пасажир – вказуйте точку А та точку Б, і водій так матиме можливість Вас підібрати по дорозі", – йдеться у повідомленні.

Посилання на групу: https://invite.viber.com/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні