Лучанка хоче боротись за зупинки біля Старого ринку: вимагає громадських слухань

2
0
Лучанка хоче боротись за зупинки біля Старого ринку: вимагає громадських слухань
Лучанка просить скасувати ліквідацію зупинок громадського транспорту біля Центрального ринку на вулиці Глушець.

Таку петицію зареєструвала 10 грудня Юлія Ліщук.


Нагадаємо, у Луцьку ліквідовують зупинки громадського транспорту «Центральний ринок». У понеділок, 9 грудня, розпочали демонтаж знаків про зупинку.

"Скасувати ліквідацію зупинок номер 98 та 99, розташованих поблизу Центрального (старого) ринку на вулиці Глушець (зупинка громадського транспорту при вході до парку ім.Лесі Українки та зупинка між Центральним ринком та військовим госпіталем)", – йдеться у тексті петиції.

Її авторка переконана, що ліквідацію цих зупинок не можуть здійснюватись лише за бажанням міської влади, без проведення громадських слухань, без опитування лучан та жителів прилеглих сіл, а також перевізників.

Також нагадамо, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради, розглянули проєкт рішення про внесення зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

У документі йдеться про те, що в грудні 2019 року управління архітектури і містобудування Луцькради буде організовувати загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого тут думка жителів прилеглих сіл? вони з нами радяться? І щоб "лучанка" знала - такі питання на слухання не виносяться. задовбали зі своїми петиціями і майданами
Відповісти
Не буде там ринку то й зупинка автобусів із прилеглих сіл втратить там актуальність,а міську зупинку після отої "перебудови" повернуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні