У Луцьку ліквідовують зупинки біля Старого ринку

1
3
У Луцьку ліквідовують зупинки біля Старого ринку
У Луцьку ліквідовують зупинки громадського транспорту «Центральний ринок». У понеділок, 9 грудня, розпочали демонтаж знаків про зупинку.

Про це пишуть у фейсбуці лучани.

Нагадаємо, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради, розглянули проєкт рішення про внесення зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

У документі йдеться про те, що в грудні 2019 року управління архітектури і містобудування Луцькради буде організовувати загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку.

«У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, задля безпеки пасажирів, з метою уникнення травматизму при здійсненні демонтажу і вивезенню конструкцій пропонується ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» по обидві сторони вулиці Глушець», – зазначено у пояснювальній записці.

"Подивіться, як швидко виконується виконання розпорядження. Ще би з такою швидкістю, наприклад, фонтан доробили чи вбиральні по місту зробили", – пише Наталія Шафета.


"Щойно стала свідком демонтажу знаку "зупинка" біля Старого ринку .
І де ми тепер на село маєм сідати?", – висловила невдоволення Анна Сюйва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті, дочекались, тепер хоч спокійно з роботи можна буде доїхати, без заторів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні